tuktuk emmen logo

TukTuk Stadsvervoer Emmen

HomeRoutesReserverenInitiatiefUitjes

Uitjes

Met Tuk2Emmen hoeft u in Emmen geen uitje meer te missen. Wij bieden stadsvervoer aan met vrijwillige chauffeurs om het voor iedereen mogelijk te maken evenementen in Emmen te bezoeken.

Maar ook winkelen, een terrasje pakken of andere redenen om van onze diensten gebruik te maken zijn mogelijk. Wij willen Emmen bereikbaar houden voor iedereen. Onze TukTuks zijn nadrukkelijk géén taxidienst. Wel kunt u een TukTuk reserveren. Wij adviseren dit zo tijdig mogelijk te doen om teleurstelling te voorkomen. Een  vrijwillige bijdrage is zeer welkom, maar zeker niet verplicht.

Organiseert u zelf een evenement en wilt u pendelvervoer beschikbaar stellen met TukTuks? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen: e-mail ons.

 

 

TukTuks in Emmen in beeld (video's)
Lees meer
Pasen in het Park

22 april 2019: Pasen in het Park.   Locatie: Rensenpark Emmen. Tijd: 09:00 - 17:00 uur. Tuk2Emmen biedt u de mogelijkheid per elektrische TukTuk naar Pasen in het Park te gaan. U wordt opgehaald en door onze chauffeur en naar het Rensenpark gebracht. Na afloop wordt u weer thuisgebracht. Deze dienst is beschikbaar voor alle […]

Lees meer
copyright